Haar en Make-up voor je huwelijk kiezen

Haar en make-up voor je huwelijk kiezen

Als je je afvraagt ​​hoe je je bruidskapsel moet kiezen of voor welke make-up je moet gaan, hier is het waar je je inspiratie kunt vinden.
Van alle beslissingen die u moet nemen rondom  je huwelijk, het kiezen van een beautylook voor je  trouwdag is misschien wel een van de meest ontmoedigende. Je gaat tenslotte veel foto’s maken en met veel van je gasten contact maken. Dus je wilt er zeker van zijn dat je er perfect uitziet. Maar hoe kies je een bruidskapsel en make-up-look uiteindelijk? Misschien voel je je helemaal verloren in een zee van foto’s op Pinterest en Instagram, of misschien heb je geen idee waar je moet beginnen met je zoektocht. Het goede nieuws is dat al je eerder onderzoek en de huwelijksplanning die je hebt uitgevoerd, je kan helpen je schoonheidslook te verfijnen. Hier wat voor inspiratie  voor het geval je vastzit aan het dilemma van het kiezen van een bruidskapsel en make-uplook. Als je eenmaal een dag hebt besloten, werk dan met een  professionele stylist .

Jouw feestlocatie

Als je je trouwlocatie al hebt gekozen, kun je haar en make-up gemakkelijk hierop afstemmen. Uw huwelijksomgeving kan bepalen welke bruidshaar- en make-uplook het beste werkt, zoals los haar en een bruine look voor een huwelijk op het strand. Als je gaat trouwen in een formele feestzaal, probeer dan een elegant kapsel zoals een strakke dot of glanzende krullen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het weer. Als het vochtig wordt, is een opsteeksel misschien het beste, terwijl een trouwfeest buiten de perfecte gelegenheid zijn voor een totaal andere coiffure.

Je bruidskleed

Ook je trouwkledij kan,  als je vastzit, een inspiratie zijn om geschikt haar en make-up voor je huwelijk kiezen. Wat je tijdens het feest draagt, kan dus veel schoonheidsinspiratie opleveren, dus concentreer je op de halslijn, vorm, materiaal, kleur en formaat van je trouwkleed of bruidsjurk om je te helpen de haar- en make-uplook te ontdekken die je het beste past. Bij een elegante trouwjurk past dan ook een strak kapsel. Bij een bohemian wedding een iets lossere stijl.

Je kleurenschema

Als je het kleurenpalet voor je bruiloft hebt uitgekozen, kun je die kleuren gebruiken als inspiratie voor je trouwlook. Verwerk de tinten die je voor de trouwdag hebt geselecteerd in uw haar en make-up. (Bijvoorbeeld: als paars uw accentkleur is, overweeg dan een gedempt violet-oog,  dat bij elkaar past. Als u voor een eenvoudig groen-wit kleurenschema gaat, houdt u uw haar en make-up op hetzelfde niveau door te kiezen voor een natuurlijke schoonheidslook .)

Je trouwstijl

Aangezien je wilt dat je haar en make-up samengaan met het eigenlijke feest, moet je dus  je stijl kiezen. Heb je een vintage thema? Gladde krullen en een gewaagde lipkleur passen goed, terwijl een boho-thema beter past met losse golven en lichtere make-up.

Je trouwtijd

Het tijdstip van uw huwelijksfeest kan helpen en beslissen bij het kiezen van je bruidshaar en make-up. Dit is vooral belangrijk omdat verschillende belichting vaak verschillende make-up vereist. Als je van plan bent een informele ceremonie overdag te doen, kun je kiezen voor een lichtere beauty-look, maar als je bruiloft een avondjurk is, heb je misschien een gedurfdere look nodig om op te vallen in de schemerige verlichting. Raadpleeg een  visagiste  om hun professionele mening over dit gegeven te krijgen als je niet zeker voelt.

Persoonlijke tintjes

Misschien heb je een mooi haarstukje, sluier dat je draagt. Gebruik deze items om je kapsel en make-up te begeleiden.

Je haar en huidtype

Als het gaat om het kiezen van een trouwkapsel en je schmink…misschien is het het beste om in gedachten te houden waar je eigenlijk mee werkt. De lengte en textuur van je haar kan zich meer lenen voor bepaalde stijlen dan voor andere. Ook je huidtype kan je een wegwijs tonen om een goeie make-up te kiezen. Raadpleeg een professional om erachter te komen wat volgens hem/haar het beste voor je werkt.

Uw persoonlijke voorkeur

Het is belangrijk om te onthouden dat uw trouwdag ‘jouw’ dag is. Je moet vooral ook dragen wat je comfortabel en zelfverzekerd maakt. Als je een lipkleur of kapsel hebt waardoor je je altijd mooi voelt, begin dan hiermee en werk er omheen.

Haar en Make-up voor je huwelijk kiezen Haar en Make-up voor je huwelijk kiezen

Huwelijksfotograaf nodig?

Op zoek naar een videograaf huwelijk?

DJ Trouwfeest nodig?

Photobooth huren?