DJ Trouwfeest

DJ trouwfeest

Je zoekt een DJ Trouwfeest ? Je viert je huwelijksfeest binnenkort en je wil degelijke muziek om er een leuke party of feest van te maken?

Dan ben je hier aan het goede adres. Bezoek daarom onze DJ Trouwfeest website. Wij hebben jarenlange ervaring als DJ trouwfeest met het draaien op trouws en huwelijksfeesten over gans Vlaanderen (Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel). Dit zowel in gerenommeerde feestzalen, in parochiezaaltjes, in tenten, ja..zelfs in livings. Niet iedereen heeft een groot budget ter beschikking.. Trouwen kan ook duur zijn, de prijzen (bekijk hier onze DJ prijs en prijzen opties) lopen op wanneer je alles ingehuurd hebt.

Het succes van je trouwfeest zit hem niet alleen in de DJ. Het welslagen hangt af van vele factoren, zoals de dansvloer, het plaatsen van stoelen-tafels, de traiteur-catering-foodtrucks, de timing van activiteiten, enz…. De optelsom hiervan bepaalt de kwaliteit van je trouwfeest. We kennen dus alle do’s and dont’s om er een toppertje van te maken.

We bieden je een scherpe all-inprijs aan. Deze kostprijs bestaat uit:

 • Een professionele JBL-geluidsset (aangepast aan de capaciteit van je feestzaal) met maximale kracht in reserve. De bedoeling is natuurlijk om op een aangenaam volume te draaien, zodat iedereen van de muziek kan genieten.
 • Een gestuurde lichtshow, bestaande uit diverse apparaten die elk hun specifiek charme hebben. Zoals basic kleuren-LEDlichten. Bewegende spot en figuren, die ook gebruikt kunnen worden om de tijdens jullie speech of bij het aansnijden van het dessert, alles in een leuk lichtje te plaatsen. Plafondlasers om er een gezelllige hemel van te maken.  Meer vind je over dit alles op onze DJ Trouwfeest Prijs pagina. In tegenstelling tot vele andere Trouwfeest DJ’s, hebben we voorgeprogrammeerde en verschillende lichtcombinaties, die we gepast bij elke muziektrack kunnen oproepen.
 • Alle transport en verplaatsingskosten zijn inbegrepen.
 • De draaiuren starten vanaf jullie intrede in de zaal na de receptie, eventuele achtergrondmuziek, iets luider vanaf het dessert, de openingsdans en verder tot het feesteinde.
 • We zorgen ervoor dat alles er netje uitziet. Onze DJ-set is in strak zwart-wit, zodoende past deze in iedere omgeving.
 • Gratis krijgen jullie er een beamer of projector met supersized projectiescherm bij (zie foto hierboven).
 • Optioneel: indien gewenst kun je ook gebruik maken van een  fotobooth met canon spiegelreflex. Je kunt onbeperkt foto’s nemen met vrienden en familie. Zonder prints ter plekke, de foto’s worden je na het feest toegestuurd, die je dan kunt delen op sociale media.
 • Alsof het nog niet genoeg is…wordt ook je openingsdans gratis gefilmd met 2 camera’s. Deze video wordt ook je na het trouwfeest toegestuurd.
 • Je openingsdans origineel in een aangepast decor? We zetten de dansvloer om in enkele seconden om een echte wolk! (zie “opties” verder)
 • Last but not least is er de muziek natuurlijk. We proberen je de perfecte mix aan te bieden, waarbij er voor iedere gast iets is weggelegd. De juiste balans tussen de nieuwste tophits en klassiekers voor jong en oud. We blenden alle genres…nillies, 90’s, 80’s, 70’s, en oldies tot een kauwbaar medium. De ideale switch tussen dance, EDM, retro, pop, r&b, rock, slows, ambiance en wat nog allemaal..om iedereen zolang mogelijk op je feest ‘vast te houden’.
 • We zijn tijdens het trouwseizoen zo goed als alle weekends geboekt, niet alleen als trouwfeest DJ, maar ook als videograaf. Wacht niet te lang hiervoor en mail ons je feestdetails daarom via info@discovideo.be

  Opties

  We bieden je ook nog enkele opties aan, mocht je hiervoor interesse hebben:

  • Wolkenmachine: geen ordinaire rookmachine, maar een apparaat die een echte “wolk” produceert tijdens je openingsdans, waarbij je je letterlijk in de zevende hemel voelt. Deze wolk verspreid zich in enkele seconden over je dansvloer doorheen de zaal en verdwijnt even vlug weer spoorloos. (zie onderaan deze pagina).
  • Uplighting: je feestzaal transformeren in alle kleuren van je thema of op beat van de muziek, met vloerspots gericht op de muren. (zie onderaan deze pagina)
  • Photobooth huren met of zonder prints.
  • Contacteer ons met je muzikale wensen, vrijblijvend via info@discovideo.be of 0499743220. Jullie zijn ook steeds welkom bij ons, mail een dag en uur naar wens.

   

  openingsdans-gezocht-dj