Change the date Corona

Change the date Corona

De vraag omtrent hoe je het best omgaat met je huwelijksplanning in Corona-tijden, is er eentje die zeer actueel is bij trouwers als bij huwelijksleveranciers.  Hoe ga je hier het best mee om, en welke oplossingen zijn er voorhanden om ideaal te reageren ten opzichten van je huwelijksleverancier, je gasten en de suite?

Het uitstellen van je huwelijksdag is vooral afhankelijk van de tijd die je hebt of rest. Hoe het virus zal evolueren weten we uiteraard niet, noch welke maatregelen en deadlines de regering zal uitvinden.

Een datum voor je huwelijk kiezen, is vooral van belang voor je gasten en uitnodigingen. Dit doe je digitaal of via papieren uitnodigingen. In feite is het heel eenvoudig. Je vermeld de nieuwe datum, ondanks het feit dat je nog niet over alle benodigde informatie zult beschikken (misschien is de catering op je nieuwe datum nog niet geregeld. Maar het gaat er vooral om je gasten te laten weten, dat je trouwfeest op ‘on hold’ staat, en je verdere, eventuele wijzigingen zult doorgeven.
Heb je je trouwdatum nog niet gewijzigd? Je bent nog aan het afwachten, en het bekijken hoe alles zal uitpakken. Ok…je hebt gelijk. Te vlug van stapel lopen is misschien niet aangewezen. Maar maak in ieder geval een B-Plan op. Bekijk en bespreek een nieuwe datum met je partner. Contacteer even je feestlocatie, feestzaal om te zien om je geplande datum vrij zou kunnen zijn. Misschien kun je iets regelen. Trouwen 2021 wordt echt superdruk dus.
Change the date Corona Covid-19

 

Huwelijksfotograaf nodig?

Op zoek naar een videograaf huwelijk?

DJ Trouwfeest nodig?

Photobooth huren?